Prichádzam..

By on 1-21-2013 in Uncategorized

Prichádzam..


.PhotoGrid_1358792637388. a ukážem Vám dôvod založenia tohto blogu. Každý máme svoje hobby a medzi moje patrí pečenie hocičoho sladkého. Ja osobne sladké veľmi nejem, ale vždy rada obdarujem ľudí okolo seba svojimi výtvormi.

Raz dávno som dostala do daru asi 10 časopisov s receptmi.. zaujalo ma to, a tak som si postupne vybudovala závislosť. Priznávam bez mučenia, som fanatik a moja zbierka sa utešene rozrastá každým dňom, tak Vám ju ukážem. Myslím, že aj keby som do konca života každý deň niečo napiekla či uvarila, nemám šancu všetky recepty vyskúšať 🙂 Ale keďže sa mi to už riadne začalo kopiť, je načase podeliť sa o výtvory a vyskúšať čo sa dá. Talent na pečenie asi mám, ale talent na fotenie som ešte v sebe neobjavila, ale aj tak dúfam, že sa Vám moja stránka bude páčiť.

Želám úspešné vypekanie a budem rada, ak sa so mnou podelíte o svoje  názory a komentáre.

1277994_589776181082841_712356886_o

7 Comments

  1. Teším sa že nie som jediná ktorá má doma viac časopisov a knižiek o varení ako kníh do školy 🙂 krásna zbierka

  2. Dnes som si kvôli vám nahrala teleráno, a teraz len žasnem nad všetkými tými koláčikmi a premýšľam, ktorý z nich vyskúšam cez víkend… Takže držím palce a nech vám to pečie!
    Gabika

  3. Gabi
    Dobrý deň, Angie……xi-xi, ja mám receptov na viacero celých knihovničiek….manžel musí neustále pridávať regále…tiež trpím “sweets obsession” a vypekám kedy sa len dá. Super, že “je v tom” niekto so mnou 🙂
    Btw: Partner je tiež Austrálčan (len tie ANZAC sušienky moc nemusí). Zdravím od protinožcov.

  4. Milá Angie,práve teraz som narazila na Váš blok,ale som uchvátená tými receptami.Určite chutia tak úžasne ako vyzerajú.Predpokladám,že ste ešte mladučká, ale musíte byť úžasná.Už som babina a mám veľa receptov ešte aj po mojej mamine.Tiež to stále zbieram.Váš bog je skvelý.Zdravím Vás. Judita

  5. Ahoj Angie, už dlhšie sledujem Váš blog, aj na FB Vás mám pridanú a obdivujem Vaše výtvory. Zopár Vašich receptov som už vyskúšala a nesklamali. Boli také super, ako aj vyzerali a ako ste ich opisovali. Už sa teším, že cez víkend vyskúšam ďalšie 🙂 Čo sa týka tej Vašej zbierky kníh a časopisov o varení a pečení, tak som na tom podobne. Len s tým rozdielom, že napriek veľkej knižnici, ju mám už celú zaplnenú knihami a tak sa časopisom ušlo miesto len vedľa nej. Ale na novej-menšej knižnici alebo skrinke na časopisy sa už pracuje, tak sa teším. Prajem veľa ďaľších úžasných a vydarených receptov.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *