Čo je nové u Angie

By on 7-06-2015 in Uncategorized


Milí moji čitatelia a fanúšikovia všetkého sladkého,

rozhodla som sa Vám tu rozpísať trošku čo mám nového a prečo nepečiem v takej extrémnej intenzite ako kedysi. Chýba mi to, samozrejme, ale čas je vzácny a posledný rok bol nenormálne náročný pre mňa. Mnohí viete, že pracujem v jednom malom milou hotelíku ako recepčná. Páči sa mi tu, mám rada prácu s ľuďmi aj keď je jednou z najťažších, ale zažívam tu mnoho veselých príhod, to mi môžete veriť 😉 Aj keď pracujem 12 hodín, tak na druhej strane mi vyhovuje, že mám aj viac dní po sebe voľna, ktoré som obetovávala škole a istý čas zároveň aj autoškole.. Teraz mi to už všetko opadlo, ostala zatiaľ iba práca a pečenie, tak som dúfala, že budem mať opäť dostatok času vypekať od rána do večera. Ale do toho sa vždy niečo pritrafí – tak teraz napríklad to, že sa budem čoskoro sťahovať (tie tony časopisov a kníh, ah jaj) a taktiež moja milovaná sestrička bojuje s nepríjemnou chorobou.. Snažím sa rozložiť si čas na všetko, ale naozaj by som si priala aby mal deň 48 hodín (minimálne). Môžete sa ale tešiť na nové projekty a spolupráce, nové videá na sweet family a iné zaujímavosti. Teším sa, že som stihla pred prázdninami absolvovať aj moju prvú školu pečenia – aj keď po nočnej v práci to bolo náročné, príjemná atmosféra a skvelí ľudia za to rozhodne stáli. Teším sa opäť na jeseň. Dúfam, že po sťahovaní ma už bude čakať pokojnejšie obdobie. Moje leto bude teda pracovné, sťahovavé a zrejme opäť navštívim Innsbruck, pôjdem poloziť nejaké skaly a action parky a prečítam veľa kníh, ktoré som celý rok zanedbávala. A taká ozajstná dovolenka pri mori na jeseň, dúfam 🙂 Teším sa, že mi ostávate verní naďalej, že mi píšete a čítate ma. Milujem svoj blog a milujem pečenie a ďakujem, že Vás mám!

P.S. Prijali by ste aj častejšie písané slovo alebo stačia iba recepty? Mne osobne sa pri foodblogoch nikdy nechce čítať dlhokánske texty, ale iba to hlavné k receptu a recept samotný, tak povedzte. Ďakujem za každý názor a majte krásne leto.

Vaša Angie <3

6 Comments

  1. Ahoj Angie, máš toho hojne, ale nezabudni oddychovať a myslieť aj na seba :-). Tvojej sestre prajem skoré uzdravenie a potom veľa veľa zdravia. Ja si na blogoch vždy rada prečítam aj nejaké články, ale samozrejme je to o vkuse každého čitateľa. Prajem ti veľa sily na všetky povinnosti a krásne letné dni.

  2. Angie gratulujem k zvladnutej skole, autoskole a klobuk dole ze esre aj popri praci stihas co stihas. Obdivujem takychto akcnych ludi! Diky aj za tento blog a ze si sa nam zdoverila, sestre drzim palce nech je rychle fit! Urcite mozes napisat aj par riadkov okrem receptov lebo kto umi ten umi.
    Drz sa a nech ti ide vsetko od ruky ako doteraz!

  3. Angie, drzim palce hlavne sestricke, stoj pri nej a dories vsetky ostatne veci, pockame si na teba a tvoje uzasne napady 🙂

  4. :OO Ty lezieš? Tak to som netušila -ja som s tým tiež teraz začala 🙂
    A inak držím palce nech všetko postíhaš a nech si aj oddýchneš 🙂

  5. Aj ked trosku odveci neskoro, no chcem sa vyjadrit k otazke :). Na tvojom blogu velmi ocenujem, ze pridavas aj nieco z Tvojho osobneho zivota. Neosobnych stranok s receptmi je strasne vela, Tvoja je pre mna vynimocna atmosferou.
    Zelam vsetko dobre a kopec novych napadov 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *